از بورس های ناگفته ی روزنامه ها
پنجشنبه, ۱۹ تیر ۱۳۹۳، ۰۱:۴۷ ب.ظ
لجن پراکنی برخی روزنامه های زرد
دوشنبه 5خرداد 1393 باز هم با صحنه عجیبی برخورد کردم . باز هم روزنامه های مختلف تیتر یکسانی را برای خود انتخاب کرده بودند .باز هم یاد فرمایشات رهبری در سالهای گذشته افتادم :"گویا 10 تا 15 روزنامه از یک مرکز هدایت می شوند .از تیتر های شبیه به هم در قضایای مختلف استفاده می کنند ، قضایای کوچک را بزرگ جلوه می دهند و تیتر های استفاده می کنند که هر کس به آنها نگاه کند ، تصور خواهد کرد در این کشور همه چیز از دست رفته است ."
اما سخن همین جا باقی نماند و آیت الله هاشمی رفسنجانی در روز سه شنبه موضعی جالب توجه گرفت . او گفت :«این تبعیض ها، روح استعداد را در کالبد جوان جامعه می کشد و جوانان را برای تلاش و کوشش نا امید می کند.» بنده عجیب احساس می کردم آقای هاشمی رفسنجانی ماجرای بازدید مهدی هاشمی از دانشگاه های آزاد در لندن را مد نظر قرار نداده است .
ماجرا به همین جا ختم نمی شود و آقای صدیقی در نشست خبری یکشنبه 11 خرداد حاضر می شود و از عملکرد رسانه های گلایه می کند . او اعلام می کند :«جا دارد از عملکرد رسانههایی که بدون توجه به آمار و ارقام، با حاشیهسازی موجبات آزردگی کلیه بورسیه شدگان را فراهم آوردند و هم از عکسالعملهای شتابزده و هیجانی برخی دیگر از رسانهها و افراد، عمیقاً احساس تأسف کنیم.»
در ادامه اعلام می شود از این 3002 نفر بورسیه شده 933 نفر مربیان دانشگاههای کشور هستند و 185 نفر هم با استفاده از آیین نامه ایثارگران بورسیه شده اند و 1884 نفر هم دارای قبولی برای خارج از کشور بوده اند که بورس خود را به داخل تبدیل کردهاند .
اما حالا با اعلام استیضاح وزیر علوم برخی نمایندگان استیضاح را تاوان افشای بورسیه های دولت گذشته می دانند . حال راه حل چیست؟
در این اوضاع بهترین کار شفاف سازی برای مردم است که این هزینه های بیت المال برای چه کسانی می شود و فایده و ثمرش چه بوده است .
با توجه به تعارض علوم انسانی غربی با علوم انسانی اسلامی ایران و تاکید رهبری بر بومی سازی علوم ، وزارت علوم تعداد تحصیل شدگان در علوم انسانی و مهندسی و پزشکی را به تفکیک اعلام کند .
ای کاش شفاف سازی صورت گیرد که مدیران غربزده ی فرنگ رفته ی دارای مدرک دکترا هزینه تحصیلشان را از کجا آورده اند .
- ۹۳/۰۴/۱۹
- ۷۰۶ نمایش